Всички възможни победи – Майсторски клас на Ивет Лалова

Ивет Лалова излиза за първи път пред българска публика по малко по-различен начин. За да разкаже всичко, което е научила за победите, да вдъхнови, че всеки успех е възможен!

Как да повярвате в себе си, как да продължите след загуба и как да станете шампиони във вашата лична надпревара? В първия си майсторски клас Ивет разказва наученото на пистата и го превръща в история, която ще ви oкрили и ще ви даде силата да заемете вашето първо място.

През последното десетилетие, още докато се състезава на най-големите спортни форуми – олимпиади, световни и европейски първенства и други форуми, Ивет започва работата си с компании, изпълнителни директори, спортисти и млади хора, на които доверява техниките си за мотивация, дисциплина и увереност. Днес знанията ѝ вече достигат до по-широката аудитория в серия от майсторски класове.

Ако искате да се осмелите, ако ви е нужна малко увереност, за да повярвате в себе си, ако знаете, че заслужавате своята победа – това събитие е за вас.

https://www.eventim.bg/bg/bileti/vsichki-vzmozhni-pobedi-ivet-lalova-sofiya-interpred-zala-sofiya-622016/event.html

Read more

We use cookies to enhance your browsing experience, serve personalized ads or content, and analyze our traffic. By clicking “Accept All”, you consent to our use of cookies.